Tuulevaiset

Saturday, September 23, 2006

Cairnsista ja lahiymparistosta

Olemme viettaneet toisen viikon wwooffaamassa, talla kertaa taalla Cairnsin esikaupunkialueella. Tama "farmi" on hiukan poikkeuksellinen, kyseessa on nimittain auto-farmi =) . Isanta harrastaa ralliautoilua ja han rakentaa itse omat autonsa. Pihalla saattaa olla useita autonraatoja.
Tyon maara ei ole uuvuttanut, keskimaarin teimme 2 tuntia paivassa lahinna puutarha- ja siivoustoita. Perhetta ei voi kehua sosiaalisuudesta. Mutta puitteet elamiselle ovat olleet varsin mukavat, pihalla on oma uima-allas, jossa on ollut mukava kayda polskuttelemassa. Ensi viikolla lahdemme kohti etelaa.

Gekko. Hyonteisia syova lisko pitaa hauskaa, heinasirkkaa muistuttavaa aanta, kun se saa napattua jonkun hyonteisen. Niita on varsin runsaasti joka paikassa.

Irkke laskee pyllymakea Josephine Fallsilla.

Kaarmepuu

Cairnsin yksi tunnusmerkkeja on merenrannassa oleva laguuni. Se on erittain suosittu uima- ja ajanviettopaikka, koska kaupungissa ei ole omaa biitsia. Kevat saapuu vahitellen tanne ja ilmat lampenevat. Taman viikon aikana on paasty jo +30C lahes joka paiva.


Cairns City Place.