Tuulevaiset

Saturday, September 02, 2006

CAIRNS

Meidan piti lahtea hedelmanpoimintatoihin, mutta taman puun sato jai korjaamatta... Batmannit paivaunilla (=lepakot).



Rannan kingi vauhdissa. Ukko vaansi aivan ihme temppuja. Valilla lahti voltti tai kaksi, toisinaan han pyoraytti 720 astetta. Kerran han otti hypyn aikana laudan jalasta ja laittoi sen takaisin. Parhaillaan han nousi veden pinnasta 3 metriin.


Kite-surffaajat esittelivat taitojaan viereisella rannalla. Olosuhteet kyseiseen urheilumuotoon ovat taalla loistavat. Mieli tekisi kokeilemaan =)



Hollowayn beachilla keksimme uuden leikin. Kaivoimme simpukoita hiekasta ja seurasimme kun ne kaivautuivat takaisin hiekkaan meriveden ja kielensa avulla. Simpukoita on todella paljon ja varikirjo on laaja.

Cairnsia ymparoivat vuoret ovat usein pilviverhon peitossa. Etualalla Hollowayn beach, jossa tanaan kavimme. 15 minuuttia bussilla Cairnsin keskustasta, ei paha.

G'day mates! Nyt olemme nukkuneet kolme yota Australian mantereella. Tanaan jopa ehdimme ensimmaista kertaa beachille, oli varsin mukavaa uittaa jalkoja rantahiekassa ja kellua Tyynen valtameren tyrskyissa. Kaytannon asiat on saatu hoidettua (viisumiasiat, postiosoite, pankkitilin avaus, veronumero jne.) Vaihdettiin eilen edullisempaan hostelliin majoitus, tosin paikka on hiukan meluisa. Tasta se lahtee...